Samen adverteren

Samen adverteren met CombiReclame

CombiReclame staat voor samen adverteren. Samen adverteren bespaart jou als ondernemer de nodige euro’s. De consument ontvangt altijd twee leuke aanbiedingen in één keer.

Hoe groter de oplage van drukwerk, des te goedkoper het drukken in verhouding wordt. Daarnaast biedt samen adverteren met CombiReclame een unieke netwerkmogelijkheid. Benader zelf een collega ondernemer om samen mee te adverteren of meld je vrijblijvend aan als CombiReclame partner. Het CombiReclame team en andere ondernemers kunnen dan gemakkelijker contact opnemen om samen te adverteren.

Reclamepartners?

Meld je nu ook aan als CombiReclame partner, zodat andere adverteerders gemakkelijker contact met jou op kunnen nemen.

Aanmelden

Verdubbel het bereik, halveer de kosten

CombiReclame heeft als doel adverteren niet alleen betaalbaar, maar ook effectiever te maken. Betaalbaar (en milieuvriendelijker) door het combineren van twee reclameboodschappen op één flyer. Effectiever door het combineren van offline en online en laat jouw netwerk voor je werken. Een CombiReclame flyer is namelijk inclusief online vermelding. Ontwerpen, drukken èn verspreiden en  voorzien van een QR-code, die direct linkt naar jouw persoonlijke pagina op de CombiReclame website. Alles wat je hoeft te doen is jouw reclameboodschap aan te leveren, CombiReclame regelt de rest!

Op jouw persoonlijke pagina kunt je aanvullende informatie kwijt over jouw bedrijf, producten, diensten en/of specifieke actie, inclusief een link naar jouw eigen website (hetgeen ook goed is voor uw SEO). Dit maakt de respons beter meetbaar en geeft inzicht in het effect van jouw reclameboodschap. Deze ‘online flyer’ kunnen bezoekers van de website en jijzelf delen via social media. De gemiddelde ondernemer heeft bij elkaar opgeteld heel wat (social media) contacten, die op hun beurt de flyer ook weer kunnen delen. Alleen al hierdoor vergroot het bereik potentieel met duizenden. Iets wat je nergens anders kado krijgt!

Samen adverteren maakt een persoonlijke reclameboodschap voor iedereen betaalbaar. Jow advertentie wordt niet omringd door honderd anderen op pagina 23, heeft als minimaal formaat A6-long en is full-colour. Je deelt de kosten voor drukken en verspreiden waardoor een groter bereik kan worden gerealiseerd. Een groter bereik betekend een groter effect, oftewel meer klanten en meer omzet. Daarnaast biedt CombiReclame jou een unieke netwerkmogelijkheid, waar je zelf vorm aan kunt geven. Naast alle overduidelijke voordelen van CombiReclame is dit misschien nog wel de grootste meerwaarde.

En dit is nog niet alles; Zo krijgt je bijvoorbeeld 25 euro korting of 1000 flyers gratis bij het aanbrengen van een nieuwe klant (dit kan iemand zijn waar je samen mee adverteert!) en zo zijn er nog diverse andere kortingen.

Word partner!

Wil jij ook een groter bereik en lagere kosten? Kies voor CombiReclame!

Informatie aanvragen