CombiReclame

Bereik meer klanten met een CombiReclame flyerverspreiding

Je wilt een zo groot mogelijke doelgroep bereiken tegen een zo laag mogelijke prijs? Welkom bij CombiReclame! CombiReclame biedt de ideale marketingmix voor ZZP’ers en het MKB.

CombiReclame verspreidt flyers (en ander drukwerk) per postcodegebied. Het CombiReclame concept biedt zowel consumenten als ondernemer extra voordeel.

We koppelen print aan online voor een maximaal bereik van jouw reclameboodschap. Via Social Media en Website Optimalisatie leveren we het maximale resultaat bij een kostenefficiënte reclamecampagne.

Offerte aanvragen   Meer informatie

Het voordeel van samen adverteren

Consumenten

Alle CombiReclame flyers bestaan uit 2 aanbiedingen. Dit zijn aanbiedingen van twee bedrijven die samen adverteren, bij jou in de buurt. Je kunt gebruik maken van deze aanbieding in de winkel van de betreffende adverteerder en soms ook in de webshop. Er kan een kortingsvoucher op de flyer staan om uit te knippen of een code om online te gebruiken.

Elke CombiReclame aanbieding of aanbieder heeft zijn eigen actiepagina op de CombiReclame website. Hier vind je eventueel aanvullende informatie. Door de QR-code op de flyer te scannen kun je deze pagina meteen bekijken en ook eenvoudig doorklikken naar de website of webshop van de adverteerder.

Via de social media buttons kun je een leuke aanbieding in de buurt meteen delen met je vrienden. Volg CombiReclame op Facebook en/of Twitter voor de laatste aanbiedingen of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Bedrijven

Wil je op een voordelige manier, meer potentiële klanten bereiken? Kies dan voor CombiReclame. Door jouw flyer te delen met een andere adverteerder wordt de oplage groter en de prijs kleiner. Het bereik kan door op deze manier te adverteren meer dan verdubbelen met hetzelfde budget. Dit unieke concept van samen adverteren noemen wij CombiReclame.

Als ondernemer wil je zo voordelig en effectief mogelijk adverteren. Bij CombiReclame is het flyer ontwerp gratis en inclusief online vermelding op de CombiReclame website en Social Media accounts. Maak gebruik van onze service om een andere adverteerder te vinden om mee samen te werken.

Wij zoeken een reclame partner die bij jou past. Denk daarbij aan een bedrijf uit een aangrenzende branche of regio, welke een wederzijdse aanvulling kan zijn op jouw product of dienst. Ook kun je zelf een van jouw connecties benaderen, bijvoorbeeld via Linkedin.

Flyers laten verspreiden