Verspreiden

Verspreiden

Flyers verspreiden

Flyers laten verspreiden

Folders laten verspreiden

Krant laten verspreiden

Huis aan huis drukwerk verspreiden door heel Nederland

Bereik meer klanten en vergroot je naamsbekendheid. Laat huis-aan-huis drukwerk verspreiden in jouw regio.

CombiReclame levert maatwerk in het drukken en verspreiden van jouw boodschap. Je kunt kiezen uit diverse formaten drukwerk en aantallen. Jouw reclameboodschap direct bij mensen op de deurmat.

Wil je opvallen met jouw bericht op een flyer of folder, verspreid in een zelf te bepalen gebied? CombiReclame regelt het allemaal. Natuurlijk ontvang je eerst vrijblijvend een prijsopgave en een persoonlijk advies.

Kosten drukwerk verspreiden

flyers verspreidenVoor alle prijzen op deze website wordt uitgegaan van ongesealde verspreiding. De oplage en het gewicht per stuk bepalen de kosten van jouw drukwerkverspreiding. Ongeseald verspreiden vindt meestal plaats tezamen met het lokale huis-aan-huis blad voor een hogere attentiewaarde.

Vraag in enkele ogenblikken jouw verspreiding aan: Flyerverspreiding offerte

Hoe werkt drukwerk verspreiden?

Kies welk formaat drukwerk je graag wilt laten verspreiden en zorg voor een optimaal ontwerp

Wanneer je drukwerk laat verspreiden bereik je een groot aantal huishoudens. Om het effect van jouw verspreiding zo groot mogelijk te maken is het aan te raden om één duidelijke boodschap te communiceren, ook wel call-to-action genoemd.

meetbaar adverterenVerwerk een opvallende aanbieding in het ontwerp in de vorm van een kortingsbon of actiecode. Zo kun je meetbaar adverteren en vergroot je de respons van jouw drukwerkverspreiding!

Als je wilt verzorgt CombiReclame ook het grafisch ontwerp voor jouw drukwerk.

Kies het aantal flyers of folders voor huis aan huis bezorging

Bepaal de oplage van jouw drukwerk aan de hand van je budget of het aantal bezorgadressen in het door jou geselecteerde verspreidingsgebied. Brievenbussen met een Nee – Nee of Nee – Ja sticker en zakelijke adressen zijn uitgesloten van bezorging.

  • 50% van consumenten geeft aan regelmatig reclamedrukwerk te lezen
  • Een gemiddeld huishouden telt 2,3 personen
  • De gemiddelde respons bij drukwerk verspreiden is 1-3 procent

Extra winkelexemplaren van jouw drukwerk zijn eenvoudig mee te bestellen.

Kies het verspreidingsgebied en de week van verspreiding

drukwerk verspreidenHuis-aan-huis verspreiding vindt plaats per postcodegebied. Selecteer in welke postcodegebieden, plaatsen of gemeenten je jouw drukwerk wilt laten verspreiden. Houdt hierbij rekening met het aantal bezorgadressen (bij voorkeur een veelvoud van 5000).

Voor de meeste steden en regio’s vind je een pagina op deze website met de bijbehorende postcodes en het aantal bezorgadressen. Wanneer verspreidingsgebied en oplage bekend zijn kan de verspreiding worden ingepland.

Hoe snel kan mijn drukwerk verspreid worden?

CombiReclame voorziet in hoge kwaliteit drukwerk, huis-aan-huis verspreid binnen 2 tot 3 weken.

  • Ontwerpen, Drukken & Verspreiden binnen 3 tot 4 weken
  • Drukken & Verspreiden binnen 2 tot 3 weken
  • Alleen Verspreiden binnen 1 tot 2 weken

winkelexemplarenHeb je het drukwerk al in huis of wil je jouw drukwerk zelf aanleveren, houd dan rekening met eventuele aanleverspecificaties. Deze aanleverspecificaties kunnen verschillen per regio en per verspreider.

Wanneer het verspreidgebied bekend is ontvang je het aanleveradres. Ook is het mogelijk om het drukwerk op te laten halen.

Samen drukwerk verspreiden met CombiReclame

Drukwerk verspreiden kun je alleen óf samen doen. Deel een flyer of folder met een collega ondernemer en deel de kosten voor het drukken en verspreiden! Zo halveer je de kosten of verdubbel je het bereik van jouw drukwerkverspreiding.