Contact

Een grotere naamsbekendheid? Meer klanten bereiken? Online beter vindbaar?

Voor algemene informatie over website, reclame of drukwerk mail naar info@combireclame.nl of bel 064 14 818 85

CombiReclame flyerverspreiding

Aanvragen is geheel vrijblijvendNa het invullen van het formulier ontvang je van ons een overzicht van de advertentie mogelijkheden met exacte adres aantallen, voor het door jou geselecteerde verspreidingsgebied. Wij bieden voor elk budget een oplossing. Eén scherpe prijs incl. online vermelding, ontwerp, drukken èn verspreiden! Geen gedoe, geen aanleverspecificaties. Vraag nu aan!
CombiReclame beantwoord graag al jouw vragen. Een snelle vraag stellen? Gebruik de ‘vragen & opmerkingen’ button! Voor een overzicht van de advertentie mogelijkheden bij jou in de buurt, vul het contactformulier in.
Uitgaande van het CombiReclame concept is het flyer ontwerp inbegrepen, maar je kunt ook een los flyer ontwerp laten maken. Ook dan is een online vermelding op onze website inbegrepen, welke gedeeld kan worden via social media. Daarbij is eventueel ruimte voor een bedrijfspresentatie en link naar jouw eigen website.
Denk je niet in duizendtallen? Natuurlijk kun je de bestelde flyers ook op één adres laten bezorgen om ze later zelf te verspreiden of ergens neer te leggen.
CombiReclame gelooft in samen adverteren, maar alleen mag natuurlijk ook. Let er wel op dat CombiReclame uitgaat van twee adverteerders per flyer en de prijzen op deze website per adverteerder zijn. CombiReclame – Samen meer bereiken.
Heb je interesse in CombiReclame, maar nog geen reclame partner? Meld je dan alvast aan als CombiReclame partner en wij gaan kosteloos voor jou op zoek! Allemaal onderdeel van onze service.
CombiReclame staat voor een groter bereik en lagere kosten d.m.v. samen adverteren. Dit biedt tevens een unieke netwerkmogelijkheid. Prijzen van CombiReclame flyers zijn per adverteerder, incl. online vermelding, ontwerp, drukken èn verspreiden! Via social media en onze nieuwsbrief wordt het bereik nogmaals vergroot.
Door jouw CombiReclame aanbieding aan te laten sluiten op die van jouw reclamepartner, kun je gezamenlijk een hoger rendement behalen. Een gezamenlijke campagne opzetten? Wij denken graag met je mee. Vraag naar de mogelijkheden. (bv. een interactieve website bij een CombiCampagne, gecombineerde social media acties, het kan allemaal!)